- 28 november is er weer een kringdag bij PHV Noord West Hoek

 

- Een paar dagen na de keuring is Rico verkocht aan de Luchtmacht te Leeuwarden. In dezelfde week is Vince verkocht aan Politie Rotterdam Rijnmond. 

 

- Tijdens de najaarskeuring te Drachten hebben Jaap en Rico een heel mooi PH1 certificaat behaald met 422 punten. Jaap van harte gefeliciteerd namens je clubmaten!

 

- Zaterdag 19 september hebben Richard en Vince deelgenomen aan de Dekreuwedstrijd 2015 bij PHV de Eendracht in Lunteren en hebben daar een 8e plaats behaald. Ze gingen met de beker voor Beste Steller naar huis!!

 

- Zaterdag 5 september was voor onze club een bijzondere dag. Richard en Vince stonden op het NK te Eindhoven. Hier en daar werden in het ochtendprogramma helaas wat punten verloren, maar s'middags tijdens het stelwerk maakte Vince dit meer dan goed!! Aan het einde van de dag werd bekend dat Richard en Vince 14e waren geworden. Namens je clubmaten van harte gefeliciteerd!

 

- Na 1 augustus waren de zomerkeuringen en nominatie wedstrijden klaar en werd de balans landelijk opgemaakt wie zich geselecteerd had voor de NK 2015. Dit was voor de club erg spannend. Zou Richard met Vince naar de NK gaan of niet? (certificaat 432 en nominatie 432) dit bleek uiteindelijk genoeg te zijn voor deelname aan de NK 2015! Als club zijn we hier zeer trots op. Richard namens de club heel veel succes op de komende Nederlandse Kampioenschappen PH1 in Eindhoven op 4 en 5 september a.s.

 

- Na het behalen van het PH1 certificaat en na het lopen van de nominatie is Indi (de hond van Walter) aan het werk gegaan als diensthond bij Politie district Noord Nederland.

 

- Zaterdag 20 juni hebben Richard met Vince en Walter met Indi meegedaan met de nominatiewedstrijd PH1 in Drachten. De resultaten mochten er zeker zijn: Richard draaide met Vince wederom 432 punten en Walter met Indi verbeterde zich 1 punt en kwam uit op 431 punten. Gefeliciteerd namens jullie clubmaten, beide heel mooi werk laten zien.

 

- Op de voorjaarskeuring in Drachten hebben Richard en Vince 432 punten behaald en Walter en Indi hebben 430 punten behaald. Mannen super gedaan!!  En nu op naar de nominaties op 20 juni.

 

- Zaterdag 23 mei hebben Melis en Spike op de voorjaarskeuring in de afdeling Groningen een zeer mooi PH1 certificaat behaald met 426 punten!!

Na zijn PH1 certificaat is Spike in dienst gegaan bij Politie district Noord Nederland.

 

- Nieuw lid per 1 mei: Meindert de Boer

 

- De data voor de Kringdagen in 2015 zijn bekend.

  Zie de pagina Kring Noord voor meer informatie.